SENZA | Access Bars Maastricht
Altijd druk met je werk en aan het zorgen voor alles en iedereen? Ben je moe en zit je niet lekker in je vel? Maak eens tijd voor jezelf en volg een workshop om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat jou energie geeft en meer balans in je leven brengt. Meld je aan voor een workshop!
workshop, coaching, balans, geluk, chakra's, leven, vrouwen, moeders, hsp, zorgen, klachten, problemen
16951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16951,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ACCESS BARS

Wat zou jij willen veranderen in jouw leven?

Veranderen is spannend en doe je niet zomaar. Of dat nu veranderen van baan, van relatie, van woning of wat dan ook is.

Veranderen betekent loslaten. Je weet wat je hebt en niet wat je gaat gaat krijgen. Veranderen betekent ook ontvangen. Het nieuwe, onbekende toelaten in je leven.

Uit je comfortzone voelt eng en onwennig. Je voelt je alles, behalve comfortabel en op je gemak. Een gevoel van angst bekruipt je. Maar juist buiten je comfortzone gebeurt de magie. En krijg je weer het gevoel dat je leeft.

Misschien zou jij ook graag anders willen. Vandaag kan het begin van iets anders zijn.
Durf JIJ een eerste stap in die richting te zetten?

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Access Bars. Met deze energetische sessie kan jij de verandering maken die jij zou willen. Of dat nu een verandering in je lichaam is, omgaan met de dingen in je leven of veranderen van mindset en je mentaal welzijn verbeteren.

Als je op zoek bent naar meer ruimte, rust en ontspanning in je hoofd en je lichaam, dan is een Bars sessie echt iets voor jou. Oude overtuigingen en emoties mag je gaan loslaten. Je komt dichter bij jezelf, met als gevolg dat je gaat leven zoals jij dat graag wilt, in plaats van dat je geleefd wordt.

De Bars zijn 32 punten op je hoofd, die ik tijdens een sessie zacht aanraak. Deze punten zijn verbonden aan de meridianen en bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties die je hebt over meerdere gebieden. Door ze op een zachte manier aan te raken, kan opgeslagen spanning zich ontladen, kan de energie weer gaan stromen en ervaar je meer ruimte in je hoofd.

Om een beeld te krijgen wat er tijdens een Bars sessie gebeurd, kun je de behandeling vergelijken met het opschonen van je computer en het leegmaken van de prullenbak. Door de overtollige bestanden wordt een computer steeds langzamer en gaat hij minder goed functioneren. In een Bars sessie worden alle bestanden die jou niet meer dienen opgeruimd, zodat je weer ruimte in je hoofd en in je lichaam krijgt.

Je bewustzijn wordt groter en je komt meer in verbinding met jezelf. Dat leidt ertoe dat je nieuwe mogelijkheden en kansen gaat zien en er anders op reageert. Je gaat andere keuzes maken die meer bij jou passen. Op die manier ga je je eigen leven creëren.

Hoe snel de veranderingen bij jou zullen plaatsvinden is niet te voorspellen, dit bepaal je voor een deel zelf. De symptomen of klachten zullen pas verdwijnen als jij en jouw lichaam eraan toe zijn. Als je er niet voor kiest iets te veranderen, zal dit ook niet gebeuren. Je houdt dan in stand wat is en wil dit vasthouden.

Maar kies jij er nu écht voor om een behandeling te ontvangen en wil je graag verandering, laat je dan verrassen met wat er allemaal mogelijk is. Want hoe meer jij open staat voor veranderingen en ook werkelijk durft te ontvangen, hoe meer er los gelaten kan worden wat jou nu niet meer dient.

Een Bars behandeling kan de volgende veranderingen in gang zetten:
* Minder stress
* Stoppen met piekeren
* Meer Innerlijke rust
* Lichamelijke klachten verbeteren of verdwijnen
* Ontvangen wordt makkerlijker
* Meer gemak met seks en relaties
* Beter slapen en uitgerust wakker worden
* Bewezen effect bij ADHD en ADD
* Meer rust tijdens de zwangerschap en bevalling verloopt makkelijker
* Diepe ontspanning
* Het opruimen van emotionele, mentale, fysieke of energetische blokkades
* Dichterbij jezelf komen
* Minder faalangst
* Kalmeert het zenuwstelstel bij hooggevoelige personen (hsp)

Deze behandeling mag uitgevoerd worden door en bij kinderen. Ook mogen baby’s en zwangere vrouwen deze behandeling ontvangen. Bij kinderen en baby’s verloopt dit proces vaak sneller omdat zij nog niet leven vanuit oordelen, besluiten, conclusies en verwachtingen. Zij kunnen daardoor makkelijker ontvangen en loslaten.

Mijn Access Bars sessies zijn ontspannend, vertrouwd en uitnodigend om daadwerkelijk te gaan loslaten en te ontvangen. Met hoeveel gemak wil jij een verandering maken?

Elke verandering begint met een eerste stap! Zet vandaag nog die stap en maak een afspraak! Voel je welkom.

Je kunt bij mij op dit moment de volgende workshops volgen:

Reis door de chakra's

Reis door de chakra's

“Zelfkennis staat aan de wieg van je eigen geluk”

 

Leer jezelf en je gevoelens beter (her)kennen aan de hand van de chakra’s

(7 avonden)

Leef je eigen leven

Leef je eigen leven

“Iedere droom, wens of verlangen laat je herinneren aan de mogelijkheden die je in je hebt”

 

Kom weer op je eigen levenspad en leidt je eigen leven

(5 avonden)

Happy Soul Day

Happy Soul Day

“Geluk vind je in jezelf”

 

Voedt jouw soul met nieuwe inzichten en inspiratie
(1 dag van 10.00 tot 16.30 uur)

Workshop: Reis door de chakra’s

“Zelfkennis staat aan de wieg van je eigen geluk”

Doel van de workshop

De Reis door de chakra’s heeft als doel jezelf beter te leren kennen aan de hand van de chakra’s.

Het is als het ware: een reis naar jezelf.

 

Inhoud van de workshop
De Reis door de chakra’s is een uitgebreide kennismaking met de chakra’s: waar zit welk chakra, wat betekent dat chakra, wat doet dat chakra? Aan de hand van deze zeven belangrijkste chakra’s in ons lichaam maak je een reis door de thema’s van je leven. We kijken naar hoe de chakra’s verband houden met je fysiek, mentale en emotioneel welzijn.

De ervaring leert dat door je aandacht een tijdje te richten op een chakra de thema’s die bij het chakra horen ook duidelijker herkenbaar worden in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer helderheid en inzicht over hoe jij in het leven staat. Tijdens de avond, doen we diverse oefeningen en opdrachten. We sluiten af met een fijne chakrameditatie voor het chakra dat die avond centraal staat. Je krijgt daarnaast ook praktische tools en diverse soorten oefeningen aangereikt om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

 

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in chakra’s, wil je de invloed ervan op je welzijn ontdekken en wil je weten hoe je ze kunt beïnvloeden? Wil je bewuster leven en het inzicht in jezelf vergroten? Dan is deze workshop ‘Reis door de chakra’s’ echt iets voor jou!

 

Kleine groep
Er is plek voor maximaal 6 personen. Het minimaal aantal deelnemers is 3.

 

Doe je mee?
De Reis door de chakra’s is een serie van 7 workshops, waarin je op een ontspannen manier in een kleine groep informatie krijgt en gaat leren hoe je zelf bij kunt dragen aan meer balans in je leven. Na afloop heb je een helder beeld van de chakra’s en hun werking in jouw leven en heb je geleerd hoe je ze zelf in balans kunt houden.

 

De investering in jouw reis bedraagt 295,- euro all-in. Meld je je aan met een vriendin, dan ontvangen jullie beide een korting van 25,- euro.

Hiervoor ontvang je:

 • Een programma van 7 sessies
 • Syllabus Reis door de chakra’s
 • Koffie/thee/water en iets lekkers
 • Mogelijkheid om bij (persoonlijke) vragen mij tussendoor te mailen
 • Deelnamecertificaat van deze workshop

 

Ervaringen van deelnemers

“Sylvia geeft deze workshop vanuit haar hart en dat voel je. Ik was soms moe als ik na een werkdag aan kwam en ging fit naar huis.” – Irma

“Ik heb Sylvia leren kennen als een warme, lieve vrouw. We hebben in een prachtige omgeving een fijne cursus over de Chakra’s gehad. Iets te leren over de energiebanen en centra in ons lichaam, was voor mij een eye-opener. Na een eerder gevolgde Mindfulness cursus, vond ik deze ‘reis’ een hele mooie aanvulling hierop. Dank je wel voor je enthousiasme Sylvia!” – Taco

 

Locatie
We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys, Strucht 2, 6305 AH te Schin op Geul.
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

 

Data en tijd

De eerst volgende workshop start op woensdagavond 24 januari 2018. Vervolgens treffen we elkaar elke 2 weken, en wel op 7 februari, 21 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april en 18 april. De avonden starten om 19.45 uur en eindigen om ca. 22.00 uur.

Workshop: Leef je eigen leven!

“Iedere droom, wens of verlangen laat je herinneren aan de mogelijkheden die je in je hebt”

Doel van de workshop

Leef je eigen leven, heeft als doel om jou weer op je eigen levenspad te brengen om weer jouw eigen leven te gaan leiden.

Droom je leven, leef je droom.

 

Inhoud van de workshop

In de workshop Leef je eigen leven, ga je kijken en ervaren hoe jouw leven is op dit moment. Wat past nog in je huidige leven en wat niet meer. Wat zou je willen opruimen. Uiteraard kijken we ook naar jouw droomleven. Hoe zou je graag willen leven en in hoeverre leef je al je eigen leven en op welk gebied nog (helemaal) niet. Welke invloed heeft dit op je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. We kijken naar je dromen, we maken en Visionboard en we gaan doelen bepalen. We kijken ook naar wat jou tegenhoudt, welke belemmerende en vernietigende gedachten je van een droomleven doen weerhouden.

 

De ervaring leert dat door je aandacht een tijdje te richten op dit thema je zult merken dat je steeds meer inzicht krijgt hoe jij in het leven staat en welke weg jij graag wilt inslaan. Hierdoor ga je meer leven en acties ondernemen die vanuit jou zelf komen. Je zal merken dat je weer meer regie over je eigen leven ervaart. Het gevolg is dat je meer balans voelt en gelukkig er het leven staat. Jij krijgt praktische tools en diverse soorten oefeningen aangereikt om hier zelf mee aan de slag te gaan.

 

Voor wie?

Wil je zelf je leven beïnvloeden in plaats van dat het leven je overkomt?

Wil je graag weten hoe je het anders kan doen in je leven?

Je hebt het gevoel alsof je stilstaat en weet niet welke kant je op wilt?

Je hebt het gevoel dat er meer in jouw leven moet zijn?

Wil je de situatie waarin je nu zit graag veranderen?

Wil je jouw ding gaan doen, maar weet je niet goed wat dat is?

Wil je niet langer dat je eigen gedachten je vasthouden in je huidige situatie?

Wil je nu eindelijk eens doen wat jij graag wilt?

 

Als je een of meerder vragen met “ja” hebt beantwoord, dan is deze workshop Leef je eigen leven iets voor jou!

 

Kleine groep
Er is plek voor maximaal 6 personen. Het minimaal aantal deelnemers is 3.

 

Doe je mee?

De workshop Leef je eigen leven is een serie van 5 workshops, waarin je op een ontspannen manier in een kleine groep informatie krijgt en gaat leren hoe je zelf meer de regie over je eigen leven in handen kunt nemen. Na afloop heb je een helder beeld van het leven dat jij wilt leiden en de dingen die jij wilt doen. We zetten een basis neer om jouw droom tot leven te brengen.

 

De investering in jouw reis bedraagt 245,- all-in.

Hiervoor ontvang je:

 • Een programma van 5 sessies
 • Syllabus Leef je eigen leven
 • Koffie/thee/water en iets lekkers
 • Mogelijkheid om bij (persoonlijke) vragen mij tussendoor te mailen
 • Deelnamecertificaat van deze workshop

 

Locatie
We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys, Strucht 2, 6305 AH te Schin op Geul.
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

 

Data en tijd

De eerstkomende workshop start in het voorjaar 2018 op woensdagavond. Vervolgens treffen we elkaar elke 2 weken. De avonden starten om 19.45 uur en eindigen om 22.00 uur.

Workshop: Happy Soul Day!

“Geluk vind je in jezelf”

Doel van de workshop

Een dag die in het teken staat van tijd en aandacht voor jezelf en jouw geluk. Na afloop is jouw soul gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie.

Je leert, je ontdekt, je ervaart, je onthaast, je geniet en komt dichter bij jezelf tijdens deze dag.

 

Inhoud van de dag

Deze dag start met een inspirerende workshop met als thema ‘Geluk vind je in jezelf’. Deze workshop draagt ertoe bij dat jouw soul gevoed wordt. In de middag volgt een gezonde lunch en erna is er tijd voor een gezamenlijke wandeling. Even lekker buiten in beweging om op adem te komen, jezelf op te laden met nieuwe energie en te genieten van de mooie natuur in de omgeving.

Maar ook om de inzichten van de workshop te laten bezinken of om met elkaar verder in gesprek te gaan. Bij terugkomst gaan we op een creatieve manier onze wensen en verlangens vorm geven door een eigen Happy Soul board te maken.

Tijdens deze dag doen we diverse soorten oefeningen en opdrachten, meditaties, een moodboard maken en delen we ervaringen. Door je te ontdoen van al je dagelijkse beslommeringen, word je uitgenodigd om je te verdiepen in jezelf, te zijn wie je werkelijk bent en te ontdekken wat jou gelukkig maakt.

 

Programma

09.45 Aankomst en ontvangst
10.00 Workshop Geluk vind je in jezelf
12.30 Lunch
13.30 Wandeling
14.30 Happy Soul board maken
16.30 Einde

 

Voor wie?

Voor drukke, werkende moeders die steeds blijven doorhollen en voor alles en iedereen zorgen, behalve voor zichzelf. Die nu eindelijk een keer tijd voor zichzelf willen vrijmaken om te onthaasten en in weer in contact te komen met zichzelf en andere vrouwen. Als je kiest voor je eigen welzijn en geluk en je wil jezelf een keer op de eerste plaats zetten, dan is deze dag echt iets voor jou!

 

Kleine groep
Ik werk graag met kleine groepen. Daarom is er maximaal plek voor 8 personen. Het minimaal aantal deelnemers is 3.

 

Doe je mee?

De investering in jezelf bedraagt 95,- euro all-in. Meld je je samen met een vriendin aan, dan ontvangen jullie beide een korting van 10,-  euro.

Hiervoor ontvang je:

 • Workshop Geluk vind je in jezelf
 • Koffie/thee/water gedurende de hele dag
 • Gezonde lunch
 • Begeleide wandeling
 • Je eigen Happy Soul board
 • Verblijf op een authentieke locatie

 

Ervaringen van deelnemers

“Ik ben zelf veel bezig met dit thema en erover praten en/of mee bezig zijn samen met anderen vind ik leuk en nuttig. Het was een ontspannen, creatieve en gezellige dag met veel afwisseling.” – Annick

“Ik heb de dag als prettig en leuk ervaren. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt. Ik vond de sfeer positief en kreeg het gevoel dat niets hoefde maar wel alles mag”. – Sara

“Een heel ontspannen en afwisselende dag, waar je jezelf kunt zijn. Ik ben weer alert geworden op een aantal zaken die ik wel wist, maar die naar de achtergrond waren verdwenen. Sylvia is zeer prettig als coach en stelt je op je gemak.” – Daniëlle

Locatie
We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys, Strucht 2, 6305 AH te Schin op Geul.
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

 

Data en tijd

De eerstkomende Happy Soul Day vindt plaats op vrijdag 9 maart 2018.