SENZA | Body Mind Release Maastricht
Altijd druk in je hoofd en moeite met loslaten? Ben je moe en zit je niet lekker in je vel? Voel je spanning en stress in je lichaam en beperkt dat je levensvreugde? Body Mind Release therapie is een bewezen effectieve methode die je helpt om de innerlijke oorzaken van je levensklachten gericht aan te pakken.
coaching, therapie, body mind release, verandering, loslaten, rust, innerlijke rust, piekeren, somberheid, angst, depressie, zorgen, maken, balans, geluk, zelfvertrouwen, ballast, chakra, lvoluit even, vrouwen, moeders, hsp, slecht slapen, vermoeidheid, moe, klachten, problemen
17411
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17411,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

BODY MIND RELEASE

Heb jij last van spanningen in je lichaam?

En blijft die spanning voelbaar in je lichaam, ondanks dat je wellicht al meer tijd voor jezelf vrijmaakt, ontspanning zoekt in een hobby, een psycholoog of coach raadpleegt. De daadwerkelijke oorzaak van jouw spanning wordt echter niet aangepakt.

 

Volgens wetenschappelijk onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, wordt 95% van al onze levensklachten veroorzaakt door de ballast die we meedragen. Deze ballast bestaat uit verkrampende gevoelens, beperkende overtuigingen en angsten. Juist deze emotionele en mentale ballast veroorzaakt levensklachten als spanning, stress, vermoeidheid, slecht slapen, somberheid, depressie, piekeren, zorgen maken, weinig energie, innerlijke onrust, gevoelens van onzekerheid, vastzitten of afhankelijkheid etc.

 

Deze ballast kan ontstaan zijn door vervelende situaties die je hebt meegemaakt en traumatische gebeurtenissen. Maar ook door het opdoen, het meebeleven en overnemen van ervaringen van anderen. Het belemmert je in je denken, je voelen, je handelen en je gedrag. Het bepaalt of iets wel of niet lukt, of je succes hebt of niet en wat jij uitstraalt.

 

Wist jij dat je deze ballast kunt loslaten?

 

Body Mind Release is een bewezen effectieve methode die jou helpt met het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van je levensklachten. De ballast van beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten ga je met deze methode effectief zelfstandig loslaten. Jij bent namelijk niet je ballast, maar draagt deze slechts met je mee. Je gaat jezelf hiervan opschonen en ruimte maken om positieve gevoelens terug te halen.

 

Het Body Mind Release traject duurt 6 tot 8 weken. We bespreken kort je klachten en starten direct. Niet praten maar doen!

Eenmaal per week zien we elkaar tijdens een persoonlijke sessie. Ik begeleid jou gedurende het hele traject. Daarnaast ga jij elke dag 2 keer ca. 20 minuten gericht met jezelf aan de slag. De methode is verder dusdanig ontwikkelt dat jij zelf actief werkt aan en de verantwoordelijkheid draagt voor het te behalen resultaat. Na dit traject ben jij in staat om zo nodig zelfstandig deze methode toe te passen in jouw leven.

 

Body Mind Release een loslaat en opbouwmethode

 

Tijdens het Body Mind Release traject mag je het volgende verwachten: een meer ontspannen gevoel, meer innerlijke rust, meer energie, meer in balans, verbetering van zelf genezend vermogen, verbeterd immuunsysteem, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen in het leven, hoger bewustzijn, meer focus, meer levensvreugde en geluk. Vaak merk je al na een aantal dagen een duidelijke positieve verbetering.

 

Body Mind Release is breed inzetbaar en kan een waardevolle ondersteuning zijn bij:

 

Gevoelens van spanning, stress en onrust
Burn-out
Negatieve gedachten
Piekeren en zorgen maken
Angsten
Somberheid en depressie
Gebrek aan zelfvertrouwen
Moeite met slapen
Oververmoeidheid
Vastzitten in het leven
Lusteloosheid
Moeite met veranderingen
Verslavingsgedrag
Afhankelijk voelen van anderen
Fysieke en mentale klachten

 

 

I

 

Als erkend BMR therapeut vind je mij terug op de site van Body Mind Release Nederland. Ook kun je op deze site terecht voor meer informatie over deze methode.

 

Recensies:

” Een echte aanrader. Ik heb minder last van rugklachten. Ik voel me stukken beter, heb meer energie en voel me zelfverzekerder. De begeleiding was erg goed.”  Dewy, 19 jaar, student/kapster

” Door BMR heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Vertrouwen om een eigen keuze te maken buiten mijn comfort-zone, dat zeer positief uitpakte.” TD, 38 jaar, financieel medewerkster

” BMR heeft me meer energie gegeven en ik kan me weer langer concentreren.  Emotioneel voel ik me stabieler.” Anoniem

” Sylvia is een hele warme rustige vrouw die je op de juiste momenten een spiegel voorhoudt. Ik zou haar meteen aanbevelen aan vrienden en kennissen. Ik zelf ben er heel blij mee dat ik sterker in mijn schoenen sta en meer durf op te komen voor mezelf.” Anoniem

” Toen ik Sylvia de eerste keer hoorde vertellen over Body Mind Release, voelde ik in elke cel dat ik dit moest gaan doen. Een goed te volgen programma, duidelijk uitgelegd, maakt dat je het gemakkelijk in je drukke leven kan inbouwen. De rust is wedergekeerd in ons gezin. Doordat ik meer in balans ben, heeft dat zijn uitwerking op de rest van ons gezin. Discussies met pubers lopen niet meer zo hoog op. Ik zit lekkerder in mijn vel. Sylvia voelt goed aan waar de schoen wringt en heeft geduld als je dat zelf nog niet direct in de gaten hebt. Ze heeft mij de tools gegeven om oude patronen te wissen en nieuwe patronen te programmeren.” Astrid van Vlodrop, 48 jaar, wellnesscoach

“Ik voel meer in mijn lichaam, ik ben me meer bewust van bepaalde denkwijzen en overtuigingen en ik kan mijn emoties beter reguleren. BMR leert je om verder te kunnen groeien. Sylvia straalt rust uit en geeft ook advies buiten dit kader om.” BP, jurist, 24 jaar

 

Deze methode is ook zeer geschikt voor (hoog) sensitieve mensen. Ook studenten en jong volwassenen hebben baat bij deze methode en ervaren snel een positieve verandering. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Tarieven:
Body Mind Release Traject bestaande uit 7 sessies: Euro 530,- incl. BTW
Body Mind Release losse opfris sessie : Euro 80,- incl. BTW

Indien het Body Mind Release Traject door de werkgever wordt betaald, zijn bovenstaande tarieven excl. BTW.

 

Wil jij nu eindelijk jouw ballast loslaten en weer voluit in het leven kunnen staan? Wil jij meer innerlijke rust, balans en levensvreugde ervaren? Zelf de regie en verantwoordelijkheid nemen om je weer goed te voelen? Gun je zelf dit transformerende traject en neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

 

 

info@senzatime.nl

06-41737500

 

Bij fysieke en mentale klachten adviseer ik uiteraard altijd eerst contact op te nemen met je huisarts.