SENZA | Massages & Coaching Maastricht
Coaching is een vorm van tijd en aandacht voor jezelf uit liefde voor jezelf. Om dichter bij jezelf te komen en stappen te zetten naar een leven meer bij je past. Een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven. Als coach begeleid ik jouw graag tijdens jouw veranderingsproces. Hoe zou dat voor jou zijn?
Coaching, Maastricht, Eijsden, Gronsveld, Beek, Bunde, Meerssen, Sint Geertruid, Cadier en Keer, Margraten, Vroendaal, Limburg, Zuid-Limburg, Gulpen, Sittard
16983
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16983,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

COACHING MAASTRICHT

Op zoek naar een coach in Maastricht? Hoe zou het voor jou zijn als ik je een tijdje begeleid tijdens jouw veranderproces.

 

Op weg naar een leven dichter bij jezelf. Een leven waar je meer ontspanning en energie ervaart in plaats van geleefd te worden. Een leven waar je je lichter en gelukkiger voelt in plaats van alle ballen hoog te moeten houden. Een leven waar je hart en hoofd weer in balans zijn en jij je ware zelf kunt zijn.

 

Lees meer over de mogelijkheden van een coaching traject. Als we beiden een goed gevoel hebben, starten we het traject.

 

»    Coaching

 

Hoe zou het zijn om vandaag nog die eerste stap te zetten uit liefde voor jezelf?

CONTACT

Senza
Massages & Coaching

Onderstebosch 15
6228 SC Maastricht
E info@senzatime.nl
T 06 41737500
Gesloten op zaterdag en zondag!