SENZA | Massages & Coaching Maastricht
SENZA - Tijd voor jezelf. Een ontspannende massage is een weldaad voor lichaam en geest. Met een energetische massage of healing kom je helemaal in contact met je zelf. De energie gaat weer stromen en je komt uit je hoofd en in je lijf. Ervaar, voel en kom weer in balans!
Massage, ontspannen, Maastricht, Eijsden, Gronsveld, Beek, Bunde, Meerssen, Sint Geertruid, Cadier en Keer, Margraten, De Heeg, Vroendaal, Heer, Randwijck, Heugem, Limburg, Zuid-Limburg,
15970
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15970,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MASSAGES MAASTRICHT

Op zoek naar een ontspannende massage of een energetische behandeling in Maastricht? In mijn praktijk help ik je naar meer ontspanning, bewustzijn en energie in je leven en kun je terecht voor diverse soorten behandelingen. Lees de volledige omschrijving.

 

»    Ontspanning
»    Energetisch
»    Healing

 

Ook voor een uitgebreid arrangement kun je bij Senza terecht! Het massage arrangement wordt aangeboden voor 2 personen.

 

In mijn praktijk Senza ben je aan het juiste adres voor ontspannende en energetische massages en behandelingen. Een ideale manier om te ontspannen en je energie te laten stromen. Hoe zou het zijn als je je lichaam meer voelt en weer dichter bij je zelf komt? Als jij weer lekker in je vel zit? Minder in je hoofd en meer in je lijf? Maak een afspraak en ervaar het zelf!

CONTACT

Senza
Massages & Coaching

Onderstebosch 15
6228 SC Maastricht
E info@senzatime.nl
T 06 41737500
Gesloten op zaterdag en zondag!