SENZA | Massages & Coaching Maastricht
Senza Tijd voor jezelf! Ontspannings- en energetische massages, een weldaad voor lichaam en geest. Je wordt je bewust van je lichaam en je gevoel.
massage, massages, ontspanningsmassage, ontspanning, ontspanningsmassages, holistische massage, holistische massages, energetische massage, energetische massages, magneet massage, magneet massages, magneetmassage, magneetmassages, healing, healings, heling, reading, readings, bewustzijn, aromatherapie, edelsteentherapie, access, bars, young living, essentiële olie, essentiële oliën, etherische olie, etherische oliën
17280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MASSAGES & BEHANDELINGEN

ONTSPANNING

Ben je op zoek naar ontspanning, kies dan voor een ontspannende massagebehandeling.

 

Een ontspanningsmassage heeft een rustgevend effect en is primair gericht op het laten wegstromen van (spier)spanningen en stress.

 

Lichaamsklachten in de nek, schouders- en rug zijn zeer goed te verhelpen, maar ook klachten als hoofdpijn, slecht slapen en oververmoeidheid. Je zal merken dat een ontspannen lichaam helpt om ook geestelijk makkelijker tot rust kom te komen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

 

Een ontspannende massage is naar wens te combineren met een hotstone of een hammam behandeling.

 

Tarief ontspannende behandelingen:
Losse sessie 60 minuten: Euro 50,-
Losse sessie 90 minuten: Euro 75,-
Halfjaar-abonnement 5 x 60 minuten: Euro 220,-
Halfjaar-abonnement 5 x 90 minuten: Euro 330,-

MASSAGE ARRANGEMENT

Of je nu komt met je partner of met een vriendin, samen is vaak wel zo gezellig en toch ontspannend. Beide personen ontvangen een ontspanningsmassage van 1 uur, een voetenbad en een fruitsapje. Omdat ik alleen masseer vinden de massages achter elkaar plaats.

 

Het massage arrangement wordt aangeboden voor 2 personen.

 

Tarief massage arrangement voor 2 personen:
120 minuten: Euro 120,-

ENERGIE

Wil je meer energie en weer voelen hoe de energie door je lichaam stroomt, dan is een van onderstaande behandelingen zeker geschikt voor jou.

 

Een energetische massage gaat verder dan een gewone ontspanningsmassage. Met zachte, lange strijkingen masseer ik over de energiebanen, zodat de energie weer gaat stromen en je lichaam in balans komt. Regelmatig leg ik mijn handen op je lichaam met de intentie energie naar de plekken te sturen waar dat nodig is. Je ervaart een innerlijke rust en een diepe ontspanning op een meerdere niveaus. Niet alleen je fysieke lichaam wordt aangeraakt, maar ook je mentale, emotionele en spirituele lichaam. Op deze manier kom je in een totale verbinding met jezelf.

 

Een healing of energetische behandeling, heeft hetzelfde doel en effect. Alleen lig je op de behandeltafel met je kleren aan en vindt er geen massage met olie plaats. Wel leg ik mijn handen op jouw lichaam. Hiermee nodig ik je uit om met je aandacht naar mijn handen te gaan en te voelen hoe het in je lichaam is of wat er gebeurt.

 

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor mensen die (hoog)sensitief of kortweg hsp zijn. Doe de test of bekijk het L1 radio interview dat ik onlangs gaf.

 

Afhankelijk van de klachten en/of behoeften, kan de behandeling worden gecombineerd met rozenkwarts edelstenen, een legging van edelstenen op je chakra’s, aromatherapie, of behandeling met magneten. Lees er meer over door te klikken op de onderstreepte woorden.

 

Tarief energetische behandelingen:
Losse sessie 60 minuten: Euro 55,-
Halfjaar-abonnement 5 x 60 minuten: Euro 240,-

ACCESS BARS 

Een Access Bars sessie is ook mogelijk. Dit is een energetisch proces om meer rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam te creëren. Uitermate geschikt als je echt toe bent aan verandering in je leven en jij dichter bij je ware zelf wil komen.

 

Durf jij de sprong naar verandering te wagen?

 

Tarief Access Bars behandelingen:
Losse sessie 60 minuten: Euro 65,-
Halfjaar-abonnement 5 x 60 minuten: Euro 290,-

 

 

 

BEWUSTZIJN

Wil je je bewustzijn ontwikkelen, inzicht in iets dat je bezig houdt, of loop je steeds vast op dezelfde thema’s, dan kan het zinvol zijn om een reading eventueel in combinatie met een healing te ontvangen.

 

Tijdens een chakra reading lees ik je 7 energiecentra. Het lezen van je energiesysteem laat informatie zien, over wie jij in wezen bent.

 

Je ontvangt inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, je beweegredenen, je mogelijkheden en je ontwikkelpunten. De reading kan een verheldering en/of bevestiging zijn omtrent je eigen patronen en gedrag. Door te benoemen wat je beweegt en belemmert ontvang je inzichten en word je bewustzijn vergroot. Dit kan je helpen om je veder persoonlijk te ontwikkelen.

 

De reading kan worden aangevuld met een healing. Samen gaan we dieper in op je emoties en gevoelens die jou beperken of tegenhouden om te doen en te zijn wie je in werkelijkheid bent. Je wordt je bewust van wat je lichaam je vertelt of reflecteert.

Tarief reading & healing sessie:
60 minuten: Euro 55,-

 

,-

HEEL JE ZELF 

Gun jij jezelf totale ontspanning, meer energie en wil je dichter bij jezelf komen, maak dan een afspraak voor een all-in-one sessie. Twee en half uur puur aandacht voor jezelf. Om vanuit je hoofd weer bij je lichaam en gevoel te komen.

 

Je start met een ontspannend voetenbad en een heerlijke kruidenthee. Eenmaal tot rust gekomen geef ik jou een reading & healing. Je wordt je bewust van wie je op dat moment bent en/of wat er speelt. Je krijgt inzichten waarna jij mogelijk stappen kunt ondernemen.

 

Vervolgens ontvang je een energetische behandeling, waarbij je op een diep niveau kunt ontspannen en loslaten, zodat er heling bij jou kan plaatsvinden. Tot slot ontvang je een flesje met etherische olie om je heling thuis verder te ondersteunen.

 

Tarief heel je zelf – sessie:
150 minuten: Euro 125,- euro

WORKSHOP ‘LEREN MASSEREN’

Heb je altijd al eens een goede massage van je partner gewild? Of wil je leren hoe je die stressknobbels bij je partner effectiever kunt masseren? Ook leuk om je partner cadeau te geven!

 

Ik verzorg een workshop ‘leren masseren’ voor duo’s. De een leert de massagetechnieken, terwijl de ander heerlijk op de tafel ligt en de massage ontvangt. Geschikt voor partners, die de basistechnieken van het masseren willen leren, om zo elkaar een fijne ontspanningsmassage te kunnen geven. Je leert hoe je stress en spanning kunt weg masseren. Aan bod komen onder meer de technieken als effleurage, petrissage, dwarsen, tapoteren, muis-duimtechniek etc. Er is aandacht voor nek, schouders, rug, armen en benen. Uiteraard komt ook aan bod waar je zoal op behoort te letten, voordat je van start gaat met de massage en hoe je een massage op een fijne manier afrond.

De workshop bestaat uit 2 avonden van 2,5 uur. Na afloop ontvang je een syllabus waarin de technieken die je geleerd hebt kort omschreven zijn. Op deze manier heb je een handvat als je thuis aan de slag gaat.

 

Prijs:
All-in (2 x 150 minuten): € 220,00.

 

Interesse? Neem dan contact met me op!

CADEAUBON

Geef eens een massagebon cadeau!

Een cadeaubon is voor elke gelegenheid een aangenaam geschenk. Gun iemand anders eens de weldaad van een massage. Een massage is altijd een fijne verrassing.
Geef iemand eens een cadeaubon van Senza te Maastricht.

Cadeaubonnen zijn tegen contante betaling af te halen. Het is ook mogelijk het bedrag over te maken. Als het bedrag op de rekening staat, wordt de cadeaubon per post verstuurd. Hiervoor worden 2,00 euro extra aan verzendkosten in rekening gebracht.

Ze zijn verkrijgbaar in alle bedragen en zijn één jaar geldig.

Bel of mail voor meer informatie of om er meteen één te bestellen. De cadeaubonnen worden aangeboden in geschenkverpakking.

Interesse? Neem dan contact met me op!