SENZA | Massages & Coaching Maastricht
Senza Tijd voor jezelf! Ontspannings- en energetische massages, een weldaad voor lichaam en geest. Je word je weer bewust hoe jij je voelt.
massage, massages, wellness massage, wellness massages, ontspanningsmassage, ontspanningsmassages, holistische massage, holistische massages, energetische massage, energetische massages, magneet massage, magneet massages, magneetmassage, magneetmassages, healing, healings, heling.
16852
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16852,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MASSAGES OUD

Bij Senza ben je aan het juiste adres voor ontspannende massages en energetische behandelingen.

ONTSPANNING

Een ontspanningsmassage heeft een rustgevend effect en is primair gericht op het laten wegstromen van (spier)spanningen en stress. Lichaamsklachten in de nek, schouders- en rug zijn zeer goed te verhelpen, maar ook klachten als hoofdpijn, slecht slapen en oververmoeidheid. Je zal merken dat een ontspannen lichaam helpt om ook geestelijk makkelijker tot rust kom te komen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Deze massage is naar wens te combineren met een hotstone of een hammam behandeling.

 

Tarief ontspannende behandelingen:
60 minuten: Euro 50,-
90 minuten: Euro 70,-

MASSAGE ARRANGEMENT

Het massage arrangement wordt aangeboden voor 2 personen.
Of je nu komt met je partner of met een vriendin, samen is vaak wel zo gezellig en toch ontspannend. Beide personen ontvangen een ontspanningsmassage van 1 uur, een voetenbad en een fruitsapje. Omdat ik alleen masseer vinden de massages achter elkaar plaats.

 

Tarief massage arrangement voor 2 personen, all-in:
120 minuten: Euro 115,-

ENERGETISCH

Een energetische massage gaat verder dan een gewone ontspanningsmassage. Met zachte, lange strijkingen masseer ik over de energiebanen, zodat de energie weer gaat stromen en je lichaam in balans komt. Je ervaart een innerlijke rust en een diepe ontspanning op een meerdere niveaus. Niet alleen je fysieke lichaam wordt aangeraakt, maar ook je mentale, emotionele en spirituele lichaam. Op deze manier ontstaat een verbinding. Het doel is dat jouw energie weer gaat stromen en je meer in contact komt met je gehele lichaam.

 

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor mensen die (hoog)sensitief, kortweg hsp, zijn.

 

Afhankelijk van de klachten en/of behoeften, kan de behandeling worden gecombineerd met rozenkwarts edelstenen, een legging van edelstenen op je chakra’s, aromatherapie, meditatie of magneten.

 

Tarief energetische behandelingen:
60 minuten: Euro 55,-

HEALING

Een healing sessie heeft tot doel om de energie weer te laten stromen, eventuele blokkades op te heffen en de balans in je lichaam te herstellen.

Tijdens de behandeling kan je gewoon je kleren aanhouden. Ik laat je liggen op de tafel of zitten op een stoel. Ik nodig je uit om met je aandacht naar mijn handen te gaan en te voelen hoe het in je lichaam is of wat er in jou lichaam gebeurt. Je bewust te worden wat je lichaam je op dat moment vertelt of reflecteert.

 

Het effect verschilt per persoon. Van een licht en positief gevoel tot minder pijn ervaren. Van inzichten in je situatie en je emoties ervaren tot weer lekker in je vel zitten en steviger in je schoenen staan.

 

Een traject van 5 sessies biedt een enorme ondersteuning als je in een veranderproces zit. Denk hierbij aan verandering van baan, verhuizing, echtscheiding etc. Je komt deze periodes makkelijker door als je beter in je eigen energie en kracht staat.

 

Afhankelijk van de klachten en/of behoeften, kan de behandeling worden gecombineerd met een legging van edelstenen op je chakra’s.

 

Tarief healing behandelingen:
60 minuten: Euro 65,-
traject 5 x 60 minuten: Euro 295,-

ACCESS BARS 

Een Access Bars sessie is ook mogelijk. Dit is een energetisch proces om meer rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam te creëren. Uitermate geschikt als je echt toe bent aan verandering in je leven en jij dichter bij je ware zelf wil komen.

 

Ook hier geldt dat een traject van 5 sessies een enorme ondersteuning biedt. Durf jij de sprong te wagen naar verandering? Wat is er nu mogelijk voor jou?

 

Tarief Access Bars behandelingen:
60 minuten: Euro 65,-
traject 5 x 60 minuten: Euro 295,-

WORKSHOP ‘LEREN MASSEREN’

Heb je altijd al eens een goede massage van je partner gewild? Of wil je leren hoe je die stressknobbels bij je partner effectiever kunt masseren? Ook leuk om je partner cadeau te geven!

 

Ik verzorg een workshop ‘leren masseren’ voor duo’s. De een leert de massagetechnieken, terwijl de ander heerlijk op de tafel ligt en de massage ontvangt. Geschikt voor partners, die de basistechnieken van het masseren willen leren, om zo elkaar een fijne ontspanningsmassage te kunnen geven. Je leert hoe je stress en spanning kunt weg masseren. Aan bod komen onder meer de technieken als effleurage, petrissage, dwarsen, tapoteren, muis-duimtechniek etc. Er is aandacht voor nek, schouders, rug, armen en benen. Uiteraard komt ook aan bod waar je zoal op behoort te letten, voordat je van start gaat met de massage en hoe je een massage op een fijne manier afrond.

De workshop bestaat uit 2 avonden van 2,5 uur. Na afloop ontvang je een syllabus waarin de technieken die je geleerd hebt kort omschreven zijn. Op deze manier heb je een handvat als je thuis aan de slag gaat.

 

Prijs:
All-in (2 x 150 minuten): € 195,00.

 

Interesse? Neem dan contact met me op!

CADEAUBON

Geef eens een massagebon cadeau!

Een cadeaubon is voor elke gelegenheid een aangenaam geschenk. Gun iemand anders eens de weldaad van een massage. Een massage is altijd een fijne verrassing.
Geef iemand eens een cadeaubon van Senza te Maastricht.

Cadeaubonnen zijn tegen contante betaling af te halen. Het is ook mogelijk het bedrag over te maken. Als het bedrag op de rekening staat, wordt de cadeaubon per post verstuurd. Hiervoor worden 2,00 euro extra aan verzendkosten in rekening gebracht.

Ze zijn verkrijgbaar in alle bedragen en zijn één jaar geldig.

Bel of mail voor meer informatie of om er meteen één te bestellen. De cadeaubonnen worden aangeboden in geschenkverpakking.

Interesse? Neem dan contact met me op!